Порошенко став на захист Гонтаревої

Порошенко став на захист Гонтаревої
Глава НБУ Валерія Гонтарева

Усі члени Нацради реформ також виступили на підтримку глави центробанку

Президент України Петро Порошенко виступив на захист глави Національного банку України Валерії Гонтаревої. Про це повідомив заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків на брифінгу в середу.

За його словами, відповідну позицію глава держави озвучив під час засідання Національної ради реформ у вівторок. Усі члени Нацради реформ також виступили на підтримку глави центробанку.

«Петро Порошенко звернув увагу всіх на сумну ситуацію, яку ми спостерігаємо з комунікаційною компанією щодо глави Нацбанку Валерії Гонтаревої», - сказав Шимків.

Він додав, що члени Нацради реформ засудили «публічне цькування» Гонтаревої в пресі.

Нагадаємо, минулого тижня група депутатів з парламентського комітету з питань фінансової і банківської діяльності звернулася до Генпрокуратури і НАБУ з вимогою надати інформацію про можливу причетність Гонтаревої до відмивання коштів оточення колишнього президента Януковича.

Комітет Верховної Ради України з питань фінансової політики та банківської діяльності звернувся до президента України Петра Порошенка з пропозицією звільнити голову Національного банку Валерію Гонтареву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: