Порошенко: весь канадський бізнес готовий прийти в Україну

Порошенко: весь канадський бізнес готовий прийти в Україну
Петро Порошенко на зустрічі з представниками канадського бізнесу

Раніше канадські українці інвестували в Україну для підтримки економіки. Нині весь канадський бізнес готовий прийти в Україну, заявив Порошенко

Президент Петро Порошенко під час робочого візиту до Канади зустрівся з представниками канадського бізнесу і запросив їх в Україну.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначається, що Порошенко поінформував співрозмовників про те, що кілька днів тому Україна завершила розміщення вітчизняних суверенних бондів на 3 млрд доларів. «Це хороший сигнал про довіру інвесторів до України і реформи, які проводяться», - вважає президент.

«Раніше канадські українці інвестували в Україну для підтримки економіки. Нині весь канадський бізнес готовий прийти в Україну», - наголосив президент.

Глава держави також розповів про зміни в Україні, зокрема антикорупційні кроки, впровадження електронного декларування та останні реформи, які здійснила українська влада.

«Низка канадських компаній, що працюють в галузі енергетики, сільського господарства, оборонного та фінансового сектору, авіабудівній галузі проявили значний інтерес до українського ринку, особливо в контексті запровадження вільної торгівлі з Україною», - додали у прес-службі Порошенка.

Нагадаємо, у суботу в рамках робочого візиту до Канади президент України Петро Порошенко зустрівся з міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд.

Президент також розповів, що ухвалено рішення про відкриття Генерального консульства України в місті Едмонтон.

Раніше повідомлялося про початок переговорів президента України Петра Порошенка та прем'єр міністра Канади Джастіна Трюдо.

Президент України подякував за підтримку канадської сторони в проведенні реформ.

Трюдо заявив, що Канада продовжить надавати оборонну допомогу Україні. 

Нагадаємо, раніше посол України Андрій Шевченко повідомив, що Порошенко прибув до Канади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: