Порошенко вилетів у відпустку в Іспанію? Адміністрація поки що не коментує цю інформацію

Порошенко вилетів у відпустку в Іспанію? Адміністрація поки що не коментує цю інформацію

На Банковій поки що мовчать про від'їзд президента до Іспанії

В Адміністрації президента України у вівторок, 26 липня, відмовилися відповісти на запитання журналістів про місцезнаходження президента України Петра Порошенка і про наявність в нього офіційної відпустки. Нагадаємо, що днями у інтернет-ЗМІ з'явилася інформація про таємний виліт президента на відпочинок у місто Малага (Іспанія).

«Для отримання такої інформації необхідно відправити офіційний запит до Адміністрації (президента – ред.)», – сказали в прес-службі, відповідаючи на запитання кореспондента, чи дійсно, президент України Петро Порошенко вилетів на приватному літаку до Іспанії і перебуває у відпустці.

Відзначимо, за інформацією деяких ЗМІ, пізно ввечері, 22 липня, президент України Петро Порошенко на приватному літаку Golfstream 200 (бортовий номер T7-PRM) вилетів з аеропорту «Київ» у Жулянах в місто Малага (Іспанія), де у нього є вілла.

За даними ЗМІ, пан Порошенко видає розпорядження, перебуваючи у відпустці. Так, 24 липня президент України доручив прем'єр-міністру і меру Києва посилити заходи з громадської безпеки і встановити відеоспостереження у великих містах України.

Нагадаємо, в березні 2016 року президент Петро Порошенко відпочивав у місті Віга (Галісія, Іспанія). Ця поїздка не значилася в офіційному графіку візитів.

14608087529323

Очевидці зробили фото президента України в Іспанії. Тоді в Адміністрації президента підтвердили, що пан Порошенко відвідував Іспанію, але робив це у свій вихідний і не афішував поїздку з міркувань безпеки.

14608082521702[

Також, за даними ЗМІ, Петро Порошенко відпочивав на власній віллі в Марбельї (Малага, Іспанія) на травневих святах, куди літав чартерним рейсом із Жулян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: