Порошенко вимагає публічного звіту про розслідування вбивства Шеремета

Порошенко вимагає публічного звіту про розслідування вбивства Шеремета
Павло Шеремет

Раніше Порошенко провів зустріч з керівництвом слідства у справі Шеремета

Президент України Петро Порошенко закликає правоохоронні органи публічно прозвітувати щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета. Про це він сказав під час зустрічі з представниками ЗМІ з нагоди їх професійного свята, повідомляє прес-служба глави держави.

Президент зазначив, що нині робота журналістів у багатьох сенсах є незахищеною. Зокрема, підтвердженням цьому є вбивство Павла Шеремета. «Мені так само болить, як і більшості з вас. Я так само з вами і вимагаю публічного звіту правоохоронних органів про розслідування вбивства Павла», - зазначив Порошенко.

Президент також повідомив, що, як і обіцяв на прес-конференції, провів зустріч з представниками ЗМІ та керівництвом слідства. «Була дуже важлива інформація, яку поки що не можна розповсюджувати. Але я переконаний, що ширше коло людей має знати подробиці за виключенням тих питань, які є таємницею слідства», - сказав він.

Глава держави додав: «Наголошую, що ми маємо все зробити для того, щоб у цій справі, як і в інших справах утиску журналістів, нападів і, не дай Боже, вбивств, обов’язково виконавці і замовники понесли відповідальність».

Нагадаємо, 20 липня 2016 року в центрі Києва внаслідок вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Трагедія сталася на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. 

За фактом загибелі журналіста прокуратура відкрила кримінальне провадження за ознаками скоєння кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, скоєне у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб).

Як повідомляв «Главком», у мережі опублікували фільм-розслідування вбивства українського журналіста Павла Шеремета.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: