Порошенко вловив «обнадійливі сигнали» від Трампа

Порошенко вловив «обнадійливі сигнали» від Трампа

Президент нагадав, що США мають «відповідальність перед партнерами і союзниками»

З Вашингтона надходять обнадійливі сигнали: команда обраного президента США Дональда Трампа розуміє загрозу з боку Росії. Про це під час спільної прес-конференції з віце-президентом США Джо Байденом заявив президент Петро Порошенко.

«Вітаю перші обнадійливі сигнали сенатських слухань на посади держсекретаря Тіллерсона та міністра оборони США Меттіса. Так, нинішня агресивна Росія - це пріоритетна загроза і для США, і для України. Так, Росія вторглася на території України, окупувавши Крим», - зазначив він.

Порошенко наголосив, що демократичний світ має зробити все для де окупації українських територій, а також висловив упевненість, що США мають «відповідальність перед партнерами і союзниками».

Як повідомлялося, сьогодні вранці Байден прилетів до України. У Кабінеті міністрів України відбулася зустріч української делегації на чолі з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом з делегацією США, яку очолює віце-президент Джо Байден. Після цього пройшла зустріч Байдена з президентом Петром Порошенком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: