Порошенко заявив, що протестувальникам була потрібна кров

Порошенко заявив, що протестувальникам була потрібна кров
Петро Порошенко

Вони постійно провокували правоохоронців, бо їм потрібні були не реформи - президент

Організаторам мітингів під Верховною Радою була потрібна кров, а правоохоронці зірвали спроби придбання зброї і виявили схованки з вибухівкою. Про це заявив президент Петро Порошенко під час відвідин 10-го мобільного прикордонного загону Держприкордонслужби у Бортничах (Київ) 20 жовтня.

«Головні організатори показали, що формальні вимоги були лише димовою завісою, а реальний план дій – це дестабілізація ситуації в Україні», - сказав він.

«Ще напередодні були зірвані спроби мітингувальників придбати зброю. Для чого їм зброя? Щоб повторити події 31 серпня, коли 4 героїв-нацгвардійців віддали свої життя, коли була зірвана граната біля стін Верховної ради», - додав президент.

Він розповів, що крім того, правоохоронці знайшли схованки із заготованою вибухівкою.

«СБУ і Нацполіцією були знайдені хованки, склади як заготовленої зброї, так і вибухівки», - сказав Порошенко.

«Вони постійно провокували правоохоронців, бо їм потрібні були не реформи, не зміни –  їм потрібна була кров», - значив глава держави.  

Він підкреслив, що виступає за демократію і за право громадян вільно висловлювати свої протести.

«Але правоохоронці мають забезпечити, щоб жодна крапля крові не пролилася. Правоохоронці з честю виконали поставлене завдання. І як злочинні не намагались спровокувати – били нацгвардійців, поліцейських, нападали на депутатів – їм не вдалося порушити вигнання мого завдання не допустити кровопролиття», - підсумував Порошенко.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: