Порошенко зустрінеться з Афанасьєвим і Солошенком у столичному медцентрі близько 17:00

Порошенко зустрінеться з Афанасьєвим і Солошенком у столичному медцентрі близько 17:00
Цензор

Зустріч пройде у хірургічному корпусі науково-практичного центру профілактичної та клінічної медицини Держуправління справами

Президент України Петро Порошенко зустрінеться з українцями Геннадієм Афанасьєвим і Юрієм Солошенком у хірургічному корпусі науково-практичного центру профілактичної та клінічної медицини Державного управління справами близько 17:00, повідомляє прес-служба Глави держави.

«14 червня о 17:00 (орієнтовно) відбудеться зустріч президента Петра Порошенка з Геннадієм Афанасьєвим та Юрієм Солошенком (вул. Верхня, 5, Державна наукова установа «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами, хірургічний корпус)», - заначається на сайті Адміністрації президента.

Як повідомлялось, літак Ан-26 Національної гвардії України здійснив посадку в московському аеропорту «Внуково-2» й розпочалась операція з обміну Солошенка й Афанасьєва.

Незаконно засуджених в Росії українців Юрія Солошенка та Геннадія Афанасьєва на борту українського літака зустріли прес-секретар президента України Святослав Цеголко та перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

Нагадаємо, Афанасьєва засуджено у РФ до семи років ув'язнення в колонії суворого режиму за звинуваченням у тероризмі, 73-річного Солошенка - до шести років за звинуваченням у спробах придбати вироби для відновлення засобів ППО в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: