Порушено кримінальну справу за фактом вибуху на станції «Укроборонпрому»

Проведення розслідування доручено Кролевецькому відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області

Військова прокуратура Сумського гарнізону здійснюватиме процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вибуху на території випробувальної станції №2 Державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів ДК «Укроборонпром» (ч.2 ст.273 КК України - порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах, що спричинило загибель людей). Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.
Проведення розслідування доручено Кролевецькому відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області.
На місці події працюють представники правоохоронних органів Сумської області та військової прокуратури Сумського гарнізону Центрального регіону України.
Нагадаємо, в четвер, 28 липня, приблизно о 16:30 на території випробувальної станції одного з підприємств ДК «Укроборонпром» під час розвантаження бойових припасів, привезених для утилізації, стався вибух, унаслідок якого загинуло три особи. Двоє людей зазнали тілесних ушкоджень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: