Пожежу на фармзаводі у Білій Церкві ліквідовано – рятувальники

Пожежу на фармзаводі у Білій Церкві ліквідовано – рятувальники

Вогонь вдалося локалізувати вночі на площі 3 тис. кв. м

Пожежа на фармацевтичній фабриці у Білій Церкві Київської області фактично ліквідована, наразі проводиться проливання території для упередження повторних загорянь. Про це повідомила речниця ГУ ДСНС в області Вікторія Рубан, пише УНН.

«Там ще проводиться розбирання, проливання, площа дуже велика. Як такого вогню немає, є осередки, де проводиться проливка, щоб пожежа не спалахнула знову», - сказала вона.

З її слів, загиблих та постраждалих немає.

«Ситуація стабільна. Фактично, пожежа вже ліквідована, просто не дається ліквідація, бо треба локалізувати осередки маленькі, щоб пожежа не виникла знову», - додала вона.

Раніше повідомлялося, що у Білій Церкві горить завод фармацевтичної компанії «Біофарма». Для боротьби з масштабною пожежею залучено кілька десятків осіб та декілька одиниць техніки.

Ввечері понеділка на сайті міськради Білої Церкви з'явилось повідомлення про те, що відповідні служби провели заміри для виявлення можливих викидів шкідливих речовин у найближчому до надзвичайної ситуації мікрорайоні.

«Проведені виміри відповідними службами показали лише незначне перевищення рівня продуктів горіння в повітрі»,– повідомили у міськраді.

Водночас спеціалісти заспокоюють, що загрози життю та здоров’ю місцевих мешканців немає.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: