Правоохоронці на Донеччині знайшли арсенал російської зброї

Правоохоронці на Донеччині знайшли арсенал російської зброї

Зброя та вибухівка були виявлені в покинутій будівлі

На Донеччині виявили арсенал зброї російського виробництва dpsu.gov.ua На Донеччині правоохоронці виявили арсенал вибухівки, вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Зброя та вибухівка були виявлені в покинутій будівлі в Новотроїцькому в ході реалізації інформації оперативних підрозділів ДПСУ та за їх участі спільно зі співробітниками СБУ, Нацполіції та ДФС України в Донецькій області.

«Виявити вибухівку вдалося за допомогою службового собаки прикордонників. У сховку знаходилися боєприпаси російського виробництва. Зокрема в помешканні було знайдено тротил, 4 протитанкові міни, понад 200 патронів, 44 запали електродетонатори, 15 детонаторів для протитанкових мін, 7 ручних гранат та протитанкову керовану ракету тощо», - йдеться в повідомленні.

Арсенал боєприпасів було передано представникам Нацполіції. Крім того, до ВП ГУНП України в Донецькій області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: