Представництво президента в окупованому Криму припинило приймати людей

Представництво президента в окупованому Криму припинило приймати людей

Представництво президента України в АР Крим заявило про припинення прийому громадян в Херсоні

У представництві президента України в Автономній Республіці Крим (тимчасово окупованій росіянами), розташованому в місті Херсоні, заявили про тимчасове припинення прийому громадян. Про це повідомляє прес-служба представництва.

«У зв'язку з протиправними діями з боку агресивно налаштованих учасників акції так званої «Громадської ради з питань Криму», представництво тимчасово припиняє особистий прийом виключно з міркувань безпеки та існування загрози життю і здоров'ю громадян та працівників», – йдеться в повідомленні.

Всіх громадян, які дійсно потребують допомоги, просять звертатися в представництво по електронній пошті або по скайпу.

Як уточнює «Крим.Реалії», серед учасників акції в Херсоні біля будівлі ППУ в АРК з вимогою відставки нинішнього глави представництва зустрічається негативна реакція до такої ініціативи державної структури. Крім того, голова громадської ради з питань Криму Ізет Гданов зазначив, що громадяни, які хотіли і не змогли потрапити в будівлю ППУ в АРК, подали заяву в правоохоронні органи. На думку учасників пікетів, обмеження допуску в представництво «є порушенням конституційних прав громадян».

У головному управлінні Нацполіції в Херсонській області поінформували, що з заявами до правоохоронців звернулися і учасники пікету, і співробітники представництва. Громадяни, які організували пікет під будівлею представництва президента України в Криму, яке знаходиться в Херсоні, заперечують звинувачення у спробах захопити приміщення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: