Представники Генпрокуратури відзвітують перед родинами героїв Небесної сотні

Представники Генпрокуратури відзвітують перед родинами героїв Небесної сотні
Сергій Горбатюк

Сьогодні представники генпрокуратури України доповідатимуть про перебіг розслідувань справ Майдану під час зустрічі з родинами героїв Небесної сотні. Про це журналістам повідомив керівник департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

«Сьогодні ми, представники Генеральної прокуратури, будемо мати розмову з представниками родин Небесної Сотні, з адвокатами родин Небесної Сотні. Будемо звітувати про ту роботу, яка здійснювалася упродовж останнього року, та й загалом після початку розслідування цих проваджень, доповідати про розслідування, відповідати на зауваження, на недоліки, якщо будуть вказуватись, пояснювати, говорити про перешкоди, які заважають розслідуванню», - сказав Горбатюк.

Він зауважив, що, якщо керівництво дослухається до проблем, а родини Небесної Сотні підтримають ГПУ, то це буде допомагати просуванню та розслідуванню проваджень, адже їх зараз велика кількість.

«Якщо брати злочини, вчинені під час Майдану, то це понад дві з половиною тисячі епізодів розслідування. Звичайно, вже частина перебуває в суді, частина осіб під підозрою знаходиться. Багато зроблено, але ще більше треба зробити. І тому, звичайно, відверта і конструктивна розмова і про успіхи, і про недоліки дозволить усувати ці недоліки і рухатись вперед», - повідомив Горбатюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: