Прем’єр-міністр призначив вінничанку уповноваженою з питань прав людей з інвалідністю

Прем’єр-міністр призначив вінничанку уповноваженою з питань прав людей з інвалідністю

Жінка відома своєю громадською діяльністю із захисту прав людей з інвалідністю

Володимир Гройсман призначив урядову уповноважену з питань прав людей з інвалідністю. Нею стала вінничанка із особливими потребами Рая Панасюк. Про це прем’єр-міністр повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Щойно запропонував Раї Панасюк стати урядовою уповноваженою з питань прав людей з інвалідністю. Уряд ухвалив це рішення», – зазначив Володимир Гройсман.

Жінка відома своєю громадською діяльністю із захисту прав людей із інвалідністю. У Вінниці вона очолювала громадську організацію «Гармонія» та була керівником однойменного комунального міського центру реабілітації.

«Усі, хто знає Раю, схиляє голову перед її невичерпною позитивною енергією. Свого часу ми разом багато зробили на місцевому рівні для того, щоб життя людей з інвалідністю стало комфортнішим. Я радію, що тепер Рая може опікуватися цим питанням на рівні країни. Вважаю, що результат ми побачимо дуже скоро. Вітаю, Рає, я впевнений, що ти впораєшся!» – привітав із призначенням Раю Панасюк очільник уряду.

Нагадаємо, навесні президент Петро Порошенко заснував в Адміністрації президента відділ уповноваженого з прав людей з інвалідністю. Його очолив громадський діяч і політик Валерій Сушкевич.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: