Презентація проекту: «ІІІ фестиваль «АРТ-Плейбек. Разом» (трансляція)

Презентація проекту: «ІІІ фестиваль «АРТ-Плейбек. Разом» (трансляція)

Учасники прес-конференції розкажуть про відкриття ІІІ Міжнародного театрального інклюзивного фестивалю «АРТ-Плейбек. Разом»

Сьогодні, 23 травня, о 13:00 у прес-центрі «Главкома» відбудеться прес-конференція на тему «ІІІ фестиваль «АРТ-Плейбек. Разом»

Запрошені гості: 

Наталія Вайнілович, організаторка Міжнародного інклюзивного театрального фестивалю «АРТ-Плейбек. Разом», акторка та ведуча партисипативного театру; 

Віктор Сербулов, генеральний секретар міжнародної громадської організації YMCA України, співорганізатор фестивалю; 

Андрій Макаренко, координатор програми «Діалог громадянського суспільства» регіонального офісу Фонду ім. Ф. Еберта «Діалог Східна Європа». співорганізатор фестивалю.

Учасники прес-конференції розкажуть про відкриття ІІІ Міжнародного театрального інклюзивного фестивалю «АРТ-Плейбек. Разом», його програму, особливості цьогорічного заходу. На фестиваль запрошено висококваліфікованих тренерів з України, Ізраїлю, Німеччини, Росії, які є спеціалістами з роботи з різними громадами та соціальними питаннями за допомогою театру.

На фестивалі буде представлено 14 театральних перформансів, а також ромсько-український музичний мікс та авторські вірші жестовою мовою.

Також учасники будуть запрошені до обговорення теми «Як розвивати культуру інклюзії за допомогою театру?» і матимуть можливість познайомитись з діяльністю громадських організацій у форматі живої бібліотеки. 

Фестиваль може бути цікавим всім людям, які займаються власним розвитком у напрямку творчості, стосунків людина-людина, людина-громада, розширенням світогляду, а також акторам різних напрямків, особливо жанру імпровізації, соціальним активістам, психологам, соціальним працівникам, педагогам, представникам державних органів. Запрошуються всі, хто хоче бути почутим та почути інших. 

Мета фестивалю – створити умови для безпечного спілкування, діалогу за допомогою театру між різними громадами та спільнотами, в тому числі для тих, у кого не завжди є можливість бути почутими, які за певних обставин відчувають на собі дискримінацію, пригноблення або представляють меншість: люди з інвалідністю, представники ЛГБТ-спільноти, національні меншини, вимушені переселенці зі сходу України та Криму, підлітки та інші групи.

Інформаційний партнер – ІА «Главком»

Трансляцію прес-конференції можна побачити тут: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: