Презентація результатів загальнонаціонального дослідження «Права людини в Україні» (трансляція)

Презентація результатів загальнонаціонального дослідження «Права людини в Україні» (трансляція)

Учасники прес-конференції повідомлять про сприйняття, уявлення та рівень розуміння прав людини у суспільстві назагал, його окремих групах, а також серед експертного середовища

Сьогодні, 25 квітня об 11.00 в прес-центрі «Главкому» відбудеться публічна дискусія на тему: «Презентація результатів загальнонаціонального дослідження «Права людини в Україні».

Запрошені гості:

  • Валерія Лутковська, Уповноважений ВРУ з прав людини;
  • Андрій Сухарина, аналітик Фонду «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва;
  • Людмила Янкіна, представник Центру Інформації про Права Людини.

Учасники прес-конференції повідомлять про сприйняття, уявлення та рівень розуміння прав людини у суспільстві назагал, його окремих групах, а також серед експертного середовища.

Під час представлення результатів також будуть висвітлені основні проблеми та прогалини між сприйняттям прав людини і свобод суспільством назагал і професійними спільнотами Дослідження було здійснене Фондом «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва та фірмою «Юкрейніан соціолоджі сервіс» на замовлення Програми розвитку ООН в Україні та у співпраці з Офісом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини і ГО «Центр інформації про права людини».

Метою дослідження було вивчення сприйняття, уявлень та розуміння фундаментальних прав людини та основоположних свобод у суспільстві назагал та серед окремих цільових групп.

Трансляцію прес-конференції можна подивитись тут:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: