Президент Філіппін бачить доньку своїм наступником

Президент Філіппін бачить доньку своїм наступником

Дутерте про свою дочку: «Я не можу уявити кращого кандидата в наступні президенти, ніж Сара»

Президент Філіппін Родріго Дутерте назвав свою доньку «найкращим кандидатом» на роль очільниці країни. Про це в неділю, 24 вересня, повідомила місцева щоденна газета Philippine Star.

«Я не можу уявити кращого кандидата в наступні президенти, ніж Сара», - цитує видання Дутерте. Наступні президентські вибори на Філіппінах відбудуться у 2022 році. 39-річна Сара Дутерте-Карпіо має юридичну освіту і нині обіймає посаду голови міської адміністрації міста Давао. Колись цю посаду обіймав її батько.

Родріго Дутерте вважається дуже суперечливою політичною фігурою через брутальну кампанію для боротьби з наркоторгівлею, яку він втілює на Філіппінах. За даними правоохоронців, з часу приходу Дутерте до влади в червні 2016 року під час цієї кампанії вбили понад 3000 підозрюваних у наркоторгівлі. Міжнародна спільнота різко критикує президента Філіппін у зв'язку з цим.

Сину Дутерте Паоло теж закидали зв'язки зі світом наркоторгівлі. У відповідь на це президент Філіппін минулого тижня заявив: «Якщо мої діти втягнуті в наркотичні речі, вбийте їх, щоб люди не мали про що говорити». За словами Дутерте, він казав це і своєму сину, повідомляє dpa.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: