Прикордонники готуються до приїзду в Умань хасидів-паломників

Прикордонники готуються до приїзду в Умань хасидів-паломників
Хасиди в Умані 

З 20 по 21 вересня в м. Умань відбудуться щорічне святкування Нового року за іудейським календарем

Співробітники Держприкордонслужби вже завершують крайні організаційні заходи з підготовки до приїзду хасидів-паломників в Україну та докладають зусиль, щоб інші подорожуючі не відчули жодних незручностей. Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.

Зокрема, вже проведено всі службові наради з представниками самих перевізників щодо отримання попередньої інформації про прибуття організованих груп осіб. Також для підтримання загального режиму та передачі інформації в аеропортах між суміжними контролюючими органами проведено практичні заняття та тренінги.

Крім того, керівництвом окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з Головним експертно-криміналістичним центром Держприкордонслужби організовано допідготовку інспекторського складу, який залучається до здійснення пропускних операцій. Наразі фахівцями експертно-криміналістичного центру відомства вже проведено ряд занять з питань особливостей перевірки паспортних документів громадян Ізраїлю та виявлення в них ознак підробок.

Резерв персоналу, що залучатиметься до здійснення прикордонного контролю, пройшов спеціальне навчання на обладнаних для цього робочих місцях. А на посилення та забезпечення режимних заходів у пунктах пропуску «Бориспіль» та аеропорту «Київ» в Жулянах виділено групу військовослужбовців мобільного прикордонного підрозділу.

Загалом для організації пропуску через державний кордон зазначеної категорії осіб Держприкордонслужба збільшить кількість робочих місць і прикордонних нарядів.

Як  повідомляють Новини України, цього року на святкування іудейського нового року в Умань приїдуть понад 30 тисяч прочан. 

Як повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій, цього року святкування відбудеться з 17 по 27 вересня.

З 20 по 21 вересня в м. Умань відбудуться щорічне святкування Нового року за іудейським календарем. Аби запобігти виникненню пожеж та інших надзвичайних подій, була також проведена перевірка протипожежного і техногенного стану об'єктів, де прогнозується найбільше скупчення людей: зокрема будівлі над похованням рабі Нахмана, синагоги та навчального центру.

На свято Рош га-Шана до Умані з'їжджаються хасиди з усього світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: