Прикордонники впіймали трьох росіян, які намагалися проникнути в Україну

Прикордонники впіймали трьох росіян, які намагалися проникнути в Україну
Затримані прикордонниками громадяни РФ

Росіяни незаконно перетнули українсько-російський кордон з території Росії на територію України в пішому порядку поза встановленими пунктами пропуск

Сьогодні, 22 липня, вночі прикордонний наряд Сумського загону в 100 метрах від держрубежу поблизу населеного пункту Рясне Краснопільського району, що на Сумщині, затримав трьох порушників державного кордону України.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, усі троє чоловіків виявилися громадянами Російської Федерації, які незаконно перетнули українсько-російський кордон з території Росії на територію України в пішому порядку поза встановленими пунктами пропуску.

«Як з’ясувалося в подальшому, 39-річний чоловік мав при собі військовий квиток, 27-річний – внутрішній паспорт громадянина РФ, а 15-річний – не мав при собі жодного документа, що посвідчує особу», - інформують прикордонники.

Наразі затриманих росіян доставлено до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційних заходів та складання необхідних процесуальних документів.

За незаконне перетинання державного кордону України на 27-річного росіянина складені матеріали за ст. 204-1 КУпАП, 39-річний чоловік затриманий до 3-х діб для встановлення особи, після чого за незаконне перетинання держкордону також буде притягнутий до адміністративної відповідальності. Що стосується неповнолітнього, то його встановленим порядком буде передано представникам служби у справах дітей Краснопільської райдержадміністрації для вжиття визначених законодавством відповідних заходів.

У ДПСУ повідомили, що всього з початку 2017 року прикордонниками Сумського загону затримано 196 порушників державного кордону, з них 16 нелегальних мігрантів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: