Прикордонники затримали дві викрадені іномарки

Прикордонники затримали дві викрадені іномарки

Затриманий прикордонниками автомобіль «Рено», викрадений в Україні

«Рено» та «Ніссан» передані Нацполіції

Прикордонники затримали викрадені в Україні та Латвії автомобілі «Рено» та «Ніссан». Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

«Учора до пункту пропуску «Кучурган», на виїзд з України, прибув автомобіль «Рено» української реєстрації. Автівкою керував 24-річний громадянин України. Під час перевірки транспортного засобу 2015 року випуску спрацювала база даних Інтерполу. Співробітники Держприкордонслужби встановили, що «Рено» ще новеньким викрали у 2015 році в Україні», - інформує ДПСУ.

Крім того, викрадене авто виявили за базою даних Інтерполу сьогодні вночі прикордонники Чернігівського загону. «Автівку, за кермом якої був громадянин Білорусі, зупинили у пункті пропуску «Нові Яриловичі» під час в`їзду в Україну. Встановлено, що автомобіль «Ніссан» 2017 року випуску російської реєстрації викрадений нещодавно у Латвії», - повідомляють прикордонники.

Наразі виявлені авто передано до Нацполіції в Одеській та Чернігівській областях, за даними фактами повідомлено Укрбюро Інтерполу в Києві.     

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: