Проблеми з е-декларуванням мали суто технічний характер – Порошенко

Проблеми з е-декларуванням мали суто технічний характер – Порошенко

Президент заявив, що проблеми із запуском системи електронного декларування мали суто технічний характер

Проблеми з запровадженням електронного декларування мали суто технічний характер.

Про це заявив президент України Петро Порошенко в ході свого щорічного звернення до Верховної Ради.

Він наголосив, що антикорупційна реформа є найскладнішою серед усього комплексу реформ, одна, за словами президента, важливо зрозуміти, що наступ на корупцію розпочався.

«Проблеми зі стартом електронного декларування мали суто технічний характер, а моя політична воля як президента на запуск цієї програми незмінна: вона була, є і буде», - заявив Порошенко.

«Ця система створює нову реальність, яка посилює контроль суспільства над нашими з вами статками, доходами, витратами і способом життя», - зазначив він.

Порошенко додав, що хоча це і потребувало певного часу, але вже запрацювали Національне антикорупційне бюро, спеціалізована антикорупційна прокуратура. Проте, він наголосив, що висновки з цього робити ще зарано, і ефективність їх роботи має ще бути доведена перед суспільством.

Крім того, у своєму виступі президент висловив сподівання, що позитивне рішення ЄС щодо безвізового режиму стане визнанням прогресу у здійснені реформ.

Нагадаємо, сьогодні спікер парламенту Андрій Парубій відкрив п'яту сесію Верховної Ради. Президент Петро Порошенко виступив перед депутатами із щорічним зверненням.

Президент Петро Порошенко, виступаючи з щорічним посланням до Верховної Ради, розповів про три складові, необхідні для підвищення добробуту українців.

«Це мир, безпека, реформи», - сказав він.

Як повідомляв «Главком», Верховна Рада може на сьогоднішньому пленарному засіданні розглянути питання про зняття недоторканності з судді Дніпровського районного суду міста Києва Миколи Чауса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: