Проект бюджету-2017: Гройсман закликає не залякувати українців

Проект бюджету-2017: Гройсман закликає не залякувати українців

Гройсман сподівається, що дискусії навколо проекту бюджету будуть максимально об’єктивними, професійними і деполітизованими

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликає політиків не залякувати українців «неіснуючими проблеми». Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи проект бюджету на 2017 рік.
Прем’єр зазначив, що уряд подав вчасно проект бюджету і це дозволить експертам і народним депутатам провести якісну дискусію. «Головними пріоритетами на 2017 рік є зокрема оборона і безпека, збереження фінансової децентралізації, розвиток енергоефективності і агропромислового комплексу, підвищення заробітних плат освітянам, ремонт та будівництво доріг, просування інтересів України в світі», - повідомив Гройсман.
Він висловив сподівання, що дискусії навколо проекту бюджету будуть максимально об’єктивними, професійними і деполітизованими. «Кожна спроба спекулювати цим питанням є дуже негативною для всієї країни. Хочу наголосити, що подібний популізм, намагання накручувати ситуацію і залякувати українців неіснуючими проблемами лише знищують нашу країну зсередини», - сказав Гройсман.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: