Проект «Стіна» потрібен Україні, і він буде реалізований, - експерт

Проект «Стіна» потрібен Україні, і він буде реалізований, - експерт

Політолог: Стіни на кордоні з Росією зводять скандинавські країни, країни Балтії. Для України це тим більше актуально

Багато країн-сусідів Росії забезпечують спільний кордон з Росією, і Україна також має завершити реалізацію проекту «Стіна». Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» сказав політолог Кирило Сазонов.

«Ми зараз бачимо, що стіни на кордоні з Росією зводять скандинавські країни, країни Балтії. Для України це тим більше актуально. І навіть Туреччина відгороджується від Сирії, тобто такий формат захисних споруд необхідний», - вважає експерт.

На його думку, прикордонники, затримані за підозрою в розкраданні коштів, виділених на інженерно-технічне обладнання кордонів з Росією, повинні бути жорстко покарані.

«Вони повинні отримати по руках дуже жорстко. Тому що красти під час війни з тих грошей, які ми хочемо витратити на оборону, - це злочин. Злочин, який дуже важко виправдати», - впевнений Кирило Сазонов.

В той же час він зазначив, що проблеми корупції існують у різних галузях, і не тільки в Україні.
«Як ми бачимо, і в Європі вона існує, і в США. Але якщо хабарі беруть у лікарні, це не означає, що ми повинні закрити медицину. Якщо хабарі беруть в освіті, це не означає, що ми повинні закрити школу. З корупцією потрібно боротися, боротися жорстко, нещадно», - підкреслив експерт.

«Що стосується самого проекту, то він нам дуже потрібен, ми його правильно почали. На жаль, запізно. І він обов'язково буде доведений до кінця», - додав політолог.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: