Прокуратура Луганщини відправила до суду обвинувальні акти щодо двох «прокурорів ЛНР»

Прокуратура Луганщини відправила до суду обвинувальні акти щодо двох «прокурорів ЛНР»
Фото portal.lviv.ua

До «прокурора» міста Кадіївка і «прокурора» міста Перевальськ Луганської області, застосовано інститут заочного досудового розслідування

Прокуратура Луганської області відправила до суду обвинувальні акти стосовно двох співробітників так званої генеральної прокуратури «ЛНР». Про це повідомили в прес-службі прокуратури.

«Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактом участі громадян України в діяльності так званої генеральної прокуратури «ЛНР» за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної організації)», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, стосовно двох співробітників «генеральної прокуратури «ЛНР», а саме «прокурора» міста Кадіївка (Стаханов) і «прокурора» міста Перевальськ Луганської області, застосовано інститут спеціального (заочного) досудового розслідування, за результатами якого до суду спрямовано обвинувальні акти для розгляду по суті.

Раніше повідомлялося, що в «ДНР» і «ЛНР» знову активізувалася робота з пошуку українських «диверсантів» та «шпигунів СБУ».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: