Прокуратура розслідує вбивство кримської татарки

Прокуратура розслідує вбивство кримської татарки

Тіло жінки знайшли 29 травня

Прокуратура Автономної Республіки Крим розслідує вбивство кримської татарки Муміне Алієвої. Про це повідомляє прес-служба відомства.
«29.05.2016 року в місті Старий Крим на території півострова Крим знайшли тіло мешканки села Ізюмовки Муміне Алієвої з ознаками насильницької смерті... Прокуратурою автономії внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за цим фактом і розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство)», – ідеться в повідомленні.
Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.
Тіло 36-річної Муміне Алієвої з ознаками насильницької смерті знайшли 29 травня в лісі. Слідком у Криму за цим фактом порушив кримінальну справу.
Прес-служба кримського главку МВС, підконтрольного Росії, повідомила 30 травня про затримання підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 30-річний житель Кіровського району, який написав явку з повинною і пояснив, що підібрав молоду жінку на своєму автомобілі ввечері 29 травня на зупинці громадського транспорту. На похорони дівчини в селі Ізюмовці зібралися сотні її співвітчизників.
Глава Меджлісу Рефат Чубаров назвав вбивство Муміне Алієвої «черговим злочином, скоєним у Криму проти кримських татар».
Джерело: Крим.Реалії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: