Прокуратура уточнила статус підозрюваної у скоєнні кривавого ДТП в Харкові

Прокуратура уточнила статус підозрюваної у скоєнні кривавого ДТП в Харкові

Прокуратура тільки готує звернення до суду про обрання запобіжного заходу

Щодо винуватиці ДТП у Харкові готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Харківської області.

«Водія автомобіля Lexus затримано в порядку ст. 208 КПК України. Готується клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою», – зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що суд заарештував винуватицю ДТП у Харкові. Проте пізніше глава МВС відредагував свій пост в Facebook і видалив інформацію про арешт. 

У середу ввечері, 18 жовтня, у центрі Харкова сталася дорожньо-транспортна пригода, після якої автомобіль «Лексус» влетів у натовп пішоходів. За останніми даними, 5 людей загинули, ще п'ятеро осіб госпіталізовані.

Начальник Головного управління Нацполіції у Харківській області Олег Бех заявив, що ДТП сталася через порушення правил дорожнього руху. Зокрема водій «Лексуса» рухалася на заборонний сигнал світлофора.

За кермом автомобіля «Лексус» RX 350 перебувала 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна, донька місцевого бізнесмена Олена Зайцева. 

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Більш докладно про трагедію у Харкові  читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: