Прокуратура закрила квартирну справу Каська

Прокуратура закрила квартирну справу Каська
Віталій Касько

Органом досудового розслідування не здобуто достатніх доказів для доведення винуватості Каська у суді

Київська місцева прокуратура закрила кримінальне провадження за підозрою колишнього заступника генерального прокурора Віталія Каська у вчиненні шахрайських дій та використанні підробленого документу під час здійснення приватизації житла у Києві. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Проведення досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом Печерського управління поліції ГУ НП в м. Києві.

«За результатом вивчення матеріалів кримінального провадження прокуратура встановила, що органом досудового розслідування не здобуто достатніх доказів для доведення винуватості В. Каська у суді, а встановлені порушення є малозначимими для притягнення його до кримінальної відповідальності», - йдеться у повідомленні прокуратури.

«У зв’язку з цим процесуальним керівником – прокурором Київської місцевої прокуратури №6, прийнято рішення про закриття провадження щодо В.Каська на підставі п. 3 ч. 1 ст. 284 КПК України», - інформує прес-служба.

На даний час законність прийняття рішення про закриття кримінального провадження перевіряється прокуратурою міста Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: