Прокурори просять призначити для Полякова заставу у півмільйона гривень

Прокурори просять призначити для Полякова заставу у півмільйона гривень
Нардеп Максим Поляков

За словами прокурора, сторона обвинувачення до визначення суми застави підійшла лояльно

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить суд обрати народному депутату Максиму Полякову запобіжний захід у вигляді 505 тис. 200 грн застави.

Про це заявив прокурор САП Максим Кравченко, пише УНН.

«Сторона обвинувачення вважає, що Полякову слід обрати запобіжний захід з урахуванням рішення ВР, яким відмовлено у наданні згоди на затримання та арешт Полякова, ... у вигляді застави», - повідомив прокурор.

За його словами, сторона обвинувачення до визначення суми застави підійшла лояльно.

«Ми виходили із суми, яка інкримінується Полякову як неправомірна вигода, а також із тих меж, якими нас обмежує чинне законодавство, тобто 300 неоподаткованих мінімумів. Всього це 505 тисяч 200 грн», - сказав Кравченко.

Окрім того, прокурор попросив зобов'язати М.Полякова носити електронний браслет, прибувати за вимогою слідчого, або детектива, прокурора та суду, не відлучатися із міста Києва без дозволу, повідомляти про зміну свого місця проживання, здати на зберігання до відповідних державних органів паспорти громадянина України для виїзду за кордон.

Як повідомляв «Главком», 21 липня Солом'янський районний суд міста Києва почав розгляд клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання запобіжного заходу народному депутату України Максиму Полякову.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: