Прокурори просять суд заарештувати все майно Розенблата і Полякова

Прокурори просять суд заарештувати все майно Розенблата і Полякова
Борислав Розенблат і Максим Поляков

САП просить накласти арешт на все майно Розенблата і Полякова, яке знайшли в реєстрах

Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить суд заарештувати все майно народних депутатів Максима Полякова і Борислава Розенблата. Про це Українським Новинам сказав прокурор САП Максим Кравченко.

«Клопотання в суд вже подане, але рішення ще не винесене. Ми просимо накласти арешт на все майно обох підозрюваних. Все, що знайшли в реєстрах», - повідомив він.

За його словами, САП ініціює арешт майна, бо статті Кримінального кодексу, які інкримінуються депутатам, передбачають конфіскацію в разі обвинувального вироку суду.

Нагадаємо, суд зобов'язав Полякова сплатити 0,3 млн грн застави, здати закордонного паспорта і носити електронний браслет.

Суд частково задовольнив клопотання прокурорів про обрання Розенблату запобіжного заходу у вигляді застави і визначив її у розмірі 7 млн грн. 21 липня на Розенблата одягнули електронний браслет.

САП і НАБУ розслідують провадження стосовно Розенблата й Полякова щодо видобутку бурштину

За інформацією НАБУ, детективи Бюро у співпраці з ФБР через спецагента під прикриттям зафіксували, як вказані народні депутати через наближених осіб протягом декількох місяців отримували від представника іноземної компанії «заохочення» на суму близько $300 тис.

Читайте також матеріал «Главкома» П'ять найгучніших справ, які «зависли» в повітрі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: