Проти керівництва банку «Михайлівський» прокуратура відкрила справу

Проти керівництва банку «Михайлівський» прокуратура відкрила справу

Прокуратура міста Києва інформує, що 15 червня 2016 року внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 218-1 КК України

Прокуратура Києва розпочала кримінальне провадження проти посадових осіб банку «Михайлівський».

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Павло Різаненко.

«Сьогодні нарешті отримав відповідь по суті від прокуратури на своє повідомлення про злочин по діях власника та менеджменту банку «Михайлівський» відносно доведення банку до неплатоспроможності», - написав депутат.

«Прокуратура міста Києва інформує, що 15 червня 2016 року внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст. 218-1 КК України. Досудове розслідування доручено СУ ГУ Національної Поліції у Києві, процесуальне керівництво покладено на Прокуратуру міста Києва», - заявив Різаненко.

За його словами, на даний час проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії для встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення.

«Зазначу, що згідно КПК підслідність по цій статті належить органам ДФС. Моє повідомлення про злочин адресувалось саме ДФС та для контролю до відома ГПУ», - зазначив нардеп.

«ДФС мене також раніше поінформувала, що матеріали направлено до слідчого управління фінансових розслідувань Міжрегіонального головного управління ДФС - Центрального офісу з обслуговування великих платників податків. Одне кримінальне провадження вже є. Можливо, буде й друге за тими ж фактами», - підсумував він.

Нагадаємо, 23 травня правління Національного банку прийняло рішення про віднесення ПАО «Банк Михайлівський» до категорії неплатоспроможних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: