Пряма трансляція церемонії вручення премії «Оскар»

Пряма трансляція церемонії вручення премії «Оскар»

У Лос-Анджелесі розпочалась церемонія вручення найпрестижнішої кінопремії «Оскар»

В театрі «Доблі» у Лос-Анджелесі проходить 89-та церемонія вручення нагород Американської кіноакадемії.

Лідером за кількістю номінацій цьогоріч став мюзикл «Ла Ла Ленд», який номінований на «Оскар» в 13 категоріях: кращий фільм, режисер, актор, актриса, оригінальний сценарій, операторська робота, робота художника-постановника, дизайн костюмів, монтаж, музика до фільму, звук, звуковий монтаж і найкраща пісня до фільму. Причому в останній номінації представлені відразу дві композиції - City of Stars і Audition (The Fools Who Dream).

Друге місце в номінації «Кращий фільм» букмекери прогнозують стрічці «Місячне сяйво», її шанси трохи нижчі, ніж у мюзиклу «Ла ла Ленд». Згідно зі ставками, трійку лідерів замикає драма «Манчестер біля моря».

Другим за кількістю номінацій став фантастичний фільм «Прибуття». Його висунули на «Оскар» у дев'ятьох категоріях. Серед них – найкращий фільм, найкращий режисер і найкращий адаптований сценарій.

6Актори номіновані на «Оскар»

За найвищу нагороду американської кіноакадемії також позмагаються стрічки «Манчестер біля моря», «З міркувань совісті», «Лев», «Місячне сяйво» та інші.

Серед акторів, номінованих на «Оскар» варто відмітити Кейсі Афлек, Віґо Мортенсен, Ізабель Юппер, Меріл Стріп та Ніколь Кідман.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: