Путін ідеально вміє грати на людських слабкостях – російський політолог

Путін ідеально вміє грати на людських слабкостях – російський політолог
Володимир Путін

Коли Путін працював у системі КДБ СРСР, він був дуже хорошим вербувальником

Президент Росії Володимир Путін – людина «абсолютно самотня – як у позитивному, так і в негативному сенсі». Таку характеристику главі РФ дав відомий російський політолог Станіслав Бєлковський, пише видання «Гордон».

«Путін за зороастрійським зодіаком Борсук – це типаж дуже таємничий, недовірливий, такий, що сидить у себе в норі, не каже про свої плани нікому, навіть найближчим людям. І, додам, у системі КДБ СРСР, коли там працював, він був дуже хорошим вербувальником, тому що ідеально вміє грати на людських слабкостях і вадах», – зазначив експерт.

«Ще в 2015 році тодішній перший заступник Адміністрації президента, а зараз спікер Державної думи В'ячеслав Володін сформулював національну ідею: «Є Путін – є Росія, немає Путіна – немає Росії». Путін – патріот Росії тією мірою, якою ототожнює її з собою», – додав він.

Разом із тим, за словами Бєлковського, «Путін імперію добиває, а не відновлює». «Якби відновлював, дбав би про те, щоб за допомогою інтелектуальних, моральних і культурних орієнтирів інтегрувати Україну, притиснути її до люблячих грудей, а не відрубати у неї Крим і так далі... Сьогодні Путіна не люблять еліти в усіх пострадянських країнах – впливати на них він може силою грошей або зброї, але не моральним чи інтелектуальним прикладом, на базі яких, власне, і створюються імперії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: