Путін підтвердив, що Росія згодна на розширення місії ОБСЄ в зоні розведення сил

Путін підтвердив, що Росія згодна на розширення місії ОБСЄ в зоні розведення сил

Путін відзначив, що РФ продовжить просувати питання про домовленості з особливого статусу Донбасу, а з гуманітарних питань багато досягти не вдалося

Президент РФ Володимир Путін підтвердив, що Росія згодна на розширення місії ОБСЄ в зоні розведення сил і зберігання важкої техніки на Донбасі. Про це Путін сказав після переговорів у «нормандському» форматі в Берліні, передає ТАСС.

За словами президента РФ, на зустрічі підтвердили прихильність мінським домовленостям і домовилися про подальше вирішення питань, пов'язаних з розведенням сторін.

Путін сказав, що Росія продовжить роботу щодо остаточних домовленостей щодо особливого статусу Донбасу.

З гуманітарних питань багато досягти не вдалося, вважає президент РФ.

Перед початком зустрічі Порошенко, Меркель та Олланд провели переговори без Путіна.

Нагадаємо, Порошенко прибув до Берліна для переговорів у «нормандському форматі». Згодом до Берліна прилетів Франсуа Олланд та Володимир Путін.

Нагадаємо, німці зустрічають Путіна із закривавленими ведмежатами. Активісти пояснили, що закривавлені ведмежата символізують загиблих в Сирії дітей.

Як відомо, президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову у тристоронньому форматі за участю президента Франції Франсуа Олланда та канцлера ФРН Ангели Меркель, під час якої сторони домовилися провести зустріч глав держав у «нормандському форматі» 19 жовтня у Берліні для спонукання Росії виконати безпекову частину Мінських угод.

У Кремлі згодом підтвердили, що на зустріч з лідерами України, Німеччини та Франції у Берліні також збирається Путін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: