Путін похизувався свободою слова в Росії

Путін похизувався свободою слова в Росії
Володимир Путін

Ніхто не може заборонити вільно мислити та відкрито висловлювати свою позицію – глава РФ

Президент Росії Володимир Путін сьогодні під час щорічного послання до Держдуми заявив про свободу думки і слова в Росії.

«І в культурі, і в політиці, і в ЗМІ, і в економічних дискусіях ніхто не може заборонити вільно мислити та відкрито висловлювати свою позицію», – зазначив він.

Він також наголосив, що «будь-яка несправедливість і неправда сприймаються дуже гостро. Це взагалі особливість нашої культури».

Як повідомлялось, житель Москви Роман Масленников подав до суду на ФГУП ТТЦ «Останкіно» через «отупіння населення» програмами, які воно випускає в ефір. У позові він вказує, що впродовж останніх кількох років почав відчувати залежність від щоденного перегляду передач, які показують на російських каналах.

Раніше Європарламент ухвалив резолюцію щодо протидії російським ЗМІ. Резолюція має назву «Стратегічні комунікації ЄС як протидія пропаганді третіх сторін».

Також повідомлялося, що РФ останнім часом схвалює діяльність псевдовчених, оскільки нині псевдонаука гармонує з нинішніми ідеологічними потребами Кремля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: