«Путін злив Новоросію»: серед бойовиків на Донбасі паніка через заяву Лаврова

«Путін злив Новоросію»: серед бойовиків на Донбасі паніка через заяву Лаврова

Поширюються чутки про те, що найближчим часом варто очікувати припинення будь-якої «допомоги з Росії»

Заява глави МЗС Росії Сергія Лаврова про те, що Росія не визнає «ЛДНР», викликало сплеск паніки серед бойовиків і їх прихильників з числа місцевого населення на Донбасі. Про це повідомляє група «Інформаційний Спротив».
«Широко поширюються тези про те, що «Путін злив Новоросію», що найближчим часом варто очікувати припинення будь-якої «допомоги з Росії», і що Мінський діалог є для Москви лише приводом дипломатично відмовитись від окупованих територій», - інформує група.
За її даними, серед бойовиків Донбасу поширюються чутки про те, що нібито вже досягнуто домовленостей між Києвом і Москвою про «амністію» терористів, проте вона буде стосуватися виключно тих бойовиків НЗФ, хто не брав безпосередньої участі в бойових діях, тоді як всі інші - а це левова частка особового складу «1-го АК ДНР» і «2-го АК ЛНР» - будуть вважатися «військовими злочинцями» і потраплять під жорстке кримінальне переслідування з боку України.
Серед російських найманців, в свою чергу, поширюється інформація про те, що Росія не дасть їм можливості покинути Донбас і повернутися в РФ, «підставив» таким чином під переслідування з боку України, додає «ІС».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: