Путін звинуватив українську владу в організації терактів у РФ

Путін звинуватив українську владу в організації терактів у РФ
Володимир Путін на засіданні колегії ФСБ

Путін вважає, що Україна веде підривну діяльність у Росії

Президент Росії Володимир Путін звинуватив Україну в організації диверсійно-терористичної діяльності в Росії. Про це він заявив на засіданні колегії Федеральної служби безпеки РФ.

Путін звернув увагу на серйозне загострення ситуації на сході України останнім часом. «Мета цього загострення очевидна – зірвати Мінські угоди», – сказав він, маючи на увазі українську сторону.

«Сьогоднішня влада в Україні явно не готова до мирного вирішення цієї складної проблеми і робить ставку на силове вирішення. Понад те, відкрито говорить і про організацію диверсійно-терористичної, підривної роботи, в тому числі і в Росії. Нас це не може не турбувати», – сказав Путін.

Він зазначив, що це вимагає «від спеціальних і силових структур Росії, перш за все від Федеральної служби безпеки, особливої уваги і концентрації сил, в першу чергу – в боротьбі з тероризмом».

Як повідомлялося, Путін також заявив, що своїми діями НАТО провокує РФ і намагається втягнути в конфронтацію.

Нагадаємо, глава Пентагону Джеймс Маттіс раніше заявив, що США і НАТО готові до діалогу з Росією, але зміцнюють оборону в умовах, коли російська сторона порушує міжнародне право.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: