Путінські «Нічні вовки» почали пробіг по Словаччині

Путінські «Нічні вовки» почали пробіг по Словаччині
«Нічні вовки»

Байкери вшанують пам'ять загиблих радянських солдатів

Скандальні російські байкери клубу «Нічні вовки», відомі підтримкою анексії Криму та агресії на Донбасі, почали мотопробіг «Дороги Перемоги - 2017» в Словаччині. Про це повідомив представник посольства РФ в республіці Микола Левшунов.

«Нічні вовки» поклали вінки до пам'ятників червоноармійцям на Дукельскому перевалі та у місті Свидник у Східній Словаччині. В цьому регіоні республіки відбувалися важкі бої з гітлерівцями. Дукельський перевал у Карпатах, за який фашисти намагалися втриматися за будь-яку ціну, відкривав радянським військам дорогу до Чехословаччини», - заявив Левшунов.

У церемоніях вшанування пам'яті полеглих брали участь кілька десятків мотоциклістів з країн Центральної Європи, зокрема зі Словаччини, Чехії та Польщі.

«Словацька частина мотопробігу «Дороги Перемоги-2017», що почалася в суботу, буде однією з найбільш протяжних. Зі Східної Словаччини «Нічні вовки» виїхали в Польщу. У республіку вони знову повернутися 3 травня. Наступного дня, 4 травня, байкери вшанують пам'ять загиблих радянських солдатів у Братиславі - на найбільшому в країні меморіальному комплексі червоноармійців на пагорбі Славін», - сказав Левшунов.

Нагадаємо, МЗС Польщі дозволило путінським «Нічним вовкам» проїзд країною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: