Рабінович: Через кілька тижнів оголосять звинувачення і Кернесу

Рабінович: Через кілька тижнів оголосять звинувачення і Кернесу
Нардеп Вадим Рабінович

Рабінович вважає, що удар, в першу чергу, готується не по Добкіну, а по Кернесу.

Влада через Михайла Добкіна завдає удар по Геннадію Кернесу. Про це в передачі «Хто кому Рабінович» на каналі «112 Україна» заявив народний депутат, голова підкомітету з прав людини, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович.

Минулого тижня Верховна Рада розглядала пропозицію Генеральної прокуратури зняти депутатську недоторканність з шести народних обранців. В результаті прокурорам дозволили завести справи на чотирьох колег, з яких найбільше не пощастило Михайлу Добкіну - з нього не тільки зняли недоторканність, а ще й дали дозвіл на затримання і арешт.

Рабінович, який тиждень тому передбачив, що крайнім виявиться Добкін, прокоментував ситуацію в парламенті. «Минулого тижня я сказав: всі підуть, а на Добкіну відіграються. «Міша, ти попав», на жаль, так і сталося. Якщо ти перебуваєш у правлячій системі, в коаліції, то навіть фільми про тебе (відео НАБУ про те, як народні депутати брали хабар. - Ред.) нікого не переконують. Якщо ти знаходишся в іншому таборі, тоді будеш завжди потрапляти, як попав Добкін. Я думаю, що Міша в суді зуміє розвалити справу проти нього, тому що йому згадали якісь давні часи», - говорить парламентарій.

За його словами, це приклад дій чиновників, коли єдиний спосіб утриматися при владі - це нескінченні репресії проти політичних опонентів.

«Я думаю, що цей удар, в першу чергу, готується не по Добкіну, а по Кернесу. Все, що ще живе, дихає і розвивається, має бути притиснуто до нігтя. В Україні п'ять міст, один з найбільш передових - це Харків. Місто, в якому 70 відсотків населення підтримує свого мера. І ось по Кернесу спрямований удар», - продовжує Рабінович.

За інформацією, яка є у розпорядженні депутата, через кілька тижнів звинувачення будуть пред'явлені і Кернесу.

«Мета одна: сьогодні мер, який не влаштовує центр (владу в країні. - Ред.), повинен бути поставлений у стійло. Думаю, такі, як Кернес, зробили для країни більше, ніж ті, хто зараз за ним полює», - резюмує Рабінович.

Читайте також матеріал «Главкома» П'ять найгучніших справ, які «зависли» в повітрі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: