Рабінович провів зустріч з Марін Ле Пен

Рабінович провів зустріч з Марін Ле Пен
Вадим Рабінович і Марін Ле Пен

В ході зустрічі обговорювалися питання проведення парламентських слухань у Брюсселі щодо корупції в Україні

У четвер, 8 грудня, лідери партії «За життя» Вадим Рабінович та Євген Мураєв провели офіційну зустріч з кандидатом в президенти Франції, лідером партії «Національний фронт» Марін Ле Пен і французькими парламентаріями.

В ході зустрічі обговорювалися питання встановлення миру на сході України і проведення парламентських слухань у Брюсселі щодо корупції в Україні. Про це повідомляється в ефірі телеканалу NewsOne і на офіційній сторінці Facebook Вадима Рабіновича.

«З Марін Ле Пен сьогодні обговорили реальну можливість розкрити мільярдні корупційні перекази з України на Захід... Готуємо слухання в Брюсселі... Тоді й подивимося, як наші злодії будуть їздити по Європі», - написав на своїй сторінці Рабінович.

За словами політиків, в ході зустрічі обговорили проведення парламентських слухань у Європейському парламенті «з питання корупції в Україні, з питань всіх чиновників, які за останні роки озолотилися, обзавелися тут (в Європі. - Ред.) активами, обзавелися тут нерухомістю».

Нагадаємо, ЗМІ неодноразово називали Ле Пен «французьким Трампом», а Рабіновича «українським Трампом». Лідер французької партії «Національний фронт» за результатами соціологічних досліджень в жовтні отримала підтримку 30% виборців, а лідер партії «За життя» згідно з дослідженнями КМІС за листопад 2016 року одержав підтримку 11,7% виборців України, посівши третє місце в президентських перегонах.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: