Рабінович заявив про «погрози» з боку Льовочкіна

Рабінович заявив про «погрози» з боку Льовочкіна
Нардеп Вадим Рабінович

Рабінович також заявив про спробу «дати йому хабара»

Народний депутат, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі телеканалу NewsOne розповів про пропозиції одного з лідерів Опозиційного блоку, народного депутата Сергія Льовочкіна.

«Мені пролунав епохальний дзвінок здалеку. Подзвонив один з тих, хто завжди стоїть за плечима наших політиків, якого можна було завжди знайти при Кучмі, при Ющенку, при Януковичі. Це пан Льовочкін, один з керівників Опозиційного блоку. У нас з ним виникли серйозні протиріччя після того, як вони проголосували за те, щоб віддати президентові весь Конституційний суд і фактичні диктаторські повноваження. Він мені сказав: «Вадиме Зіновійовичу, я хочу, щоб ви зрозуміли — все змінилося» — і мене це, до речі, дуже насторожило. Він каже: «До нового року, я вам потім все поясню, всі питання по Україні будуть вирішені. Що буде з Україною, вирішиться, мовляв, до нового року», - заявив Рабінович.

За його словами, Льовочкін запропонував йому повернутися в Опоблок, а також зустрітися особисто для розмови з «кураторами». «Далі Льовочкін запропонував мені три речі. Перше — повернутися в Опозиційний блок. Друге — забрати з НАБУ заяву по його французькій віллі. І третє — прилетіти до нього на яхту, де він сидить із кураторами, я не знаю звідки — з ЦРУ або КДБ, не знаю, хто у нього куратори... Зі мною, мовляв, там переговорять, і я все зрозумію», - підкреслив парламентарій.

Рабінович також заявив про спробу «дати йому хабара» і «погрози» з боку Льовочкіна «мочити» його в ефірі одного з телеканалів.

«Далі. Мені було запропоновано отримати 5 мільйонів доларів, які, як він сказав, я зможу використовувати на свій передвиборний штаб без звіту. І головне, це він думав мені підлестить найбільше, що ми всі разом зберемося мірятися і той, хто перший за рейтингом, стане на чолі цієї опозиційної сили... І я не буду зараз торкатися того, що він мені говорив, що зі мною буде, якщо я прийму зараз неправильне рішення», - заявив депутат.

Він підкреслив, що доля України повинна вирішуватися не «за лаштунками» 5-6 фігурами, що «сидять на яхтах у Франції, у величезних замках і віллах», а в самій Україні.

«Ніколи в житті ми не будемо жити нормально в країні, в якій потрібно за лаштунками домовлятися. Ви були за кулісами у Януковича, за лаштунками Майдану, всі пам'ятають, коли ви відлетіли до Америки, а на наступний ранок почався Майдан... Ви знаєте, я сьогодні раптом вперше зрозумів, наскільки 5-6 фігур грають нами усіма. Вони сидять на яхтах у Франції, у величезних замках і віллах і вважають, що вони розумніші за всіх нас. Особливо, з приводу того, що «доля України вирішиться до нового року». Доля України обов'язково вирішиться. І вирішиться в Україні, а не у вас там на яхтах, у «фракціях», і не з вашими невідомими кураторами!» - заявив Рабінович.

Нардеп також озвучив свою відповідь на пропозиції Льовочкіна, категорично відмовившись «міняти Україну на кураторів». «Я не міняю Україну на кураторів! Ми будемо перемагати по-любому — та без тебе! Льовочкін з-за спин президентів — це вже система, що йде!» - заявив Рабінович.

Він також повідомив, що збирається подавати позов до суду проти партії Опозиційний блок. «Я вимагаю, щоб вони змінили свою назву, я навів приклади за останні 2-3 роки, коли вони повністю голосують разом з владою. Я прошу, щоб було як на товарі, де пишуть «немає ГМО», а якщо є ГМО, то подають в суд... Вони не опозиційна партія, я прошу суд позбавити їх назви «опозиційний» і залишити їм тільки слово «блок», — резюмував Рабінович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: