Рада може в четвер розірвати дипломатичні відносини з РФ

Рада може в четвер розірвати дипломатичні відносини з РФ

Фракція «Народний фронт» готує проекти документів про розірвання дипломатичних відносин з Росією і введення візового режиму

Фракція «Народний фронт» вже готує постанови про розірвання дипломатичних відносин з Росією і введення візового режиму, вони можуть бути винесені на розгляд Верховної Ради вже у четвер, 6 жовтня. Про це в ефірі «5 каналу» заявив народний депутат від «Народного фронту» Андрій Помазанов.

«Візовий режим і розірвання дипломатичних відносин – ми повинні це ставити паралельними процесами, вони не мають бути взаємовиключними процесами…», - зазначив він.

«Фракція «Народний фронт» вже готує проекти цих документів. Якщо завтра (в середу, 5 жовтня, - Ред.) комітету вдасться провести відповідні рішення, то в четвер оперативно ми можемо проявити свою політичну волю. Консенсус у цьому питанні є, тому ми повинні ставити його на порядок денний», – заявив Помазанов.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає, що парламент підтримає введення візового режиму між Україною і Росією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: