Радник Авакова запропонував політикам голодувати один раз в тиждень

Радник Авакова запропонував політикам голодувати один раз в тиждень
Зорян Шкіряк

Шкіряк прихильно ставиться до введення систематичного голодування для всіх

Радник міністра МВС Зорян Шкіряк заявив про підтримку людей і політиків, які вирішуються на голодування.

Про це він написав на Facebook.

«Голодування – це круто і дуже корисно! Беззаперечно підтримую тих людей (і політиків теж), котрі йдуть на такий крок і дбають про своє здоров’я. Так тримати!», – зазначив Шкіряк.

Він підкреслив, що прихильно ставиться до введення систематичного голодування для всіх.

«Головне, щоб це було реальне голодування, а не бла-бла-бла заради банального інформаційного перформенса для власного політичного піару. У декого вже було раніше і не раз, пам’ятаєте... Бо якщо після такого «голодування» + 10 кг – це лажа, вибачте. Отже, голодуймо разом хоч добу на тиждень, друзі). Це актуально і дуже корисно для покращення нашого фізичного стану. Здорова нація і фізично здоровий політикум - це надважливий елемент на шляху до побудови успішної України!», – заявив Шкіряк. 

У Львові, з огляду на накопичення сміття та підвищення температури повітря, надзвичайно високий ризик спалаху кишкових інфекцій.

Як повідомлялося, станом на 18 червня у Львові назбиралося понад 8,5 т відходів, які нікуди вивезти.

Нагадаємо, 12 червня міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

19 червня лідер фракції «Самопоміч» у Верховній Раді Олег Березюк оголосив голодування через ситуацію зі сміттям у Львові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: