Радник міністра внутрішніх справ збирається судитися з Добкіним

Радник міністра внутрішніх справ збирається судитися з Добкіним
Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко 

Добкін нещодавно заявив про причетність Геращенка до замаху на нього та Кернеса

Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив «112 Україна», що в п’ятницю, 14 липня, він має намір подати позов про захист честі і гідності проти нардепа Михайла Добкіна.

«За ці слова Михайло Маркович Добкін відповість у суді. Завтра я подаю позов про захист честі і гідності, в якому я вимагаю від Добкіна публічно вибачитися, у тому числі на сторінці цього видання «Страна.uа» про те, що він поширює недостовірну інформацію про нібито мою причетність до замаху на вбивство Кернеса і замах на самого Добкіна. Це абсолютна маячня. Чому її його несе не знаю. Може бути, у брата попросив якісь таблеточки, після яких дав таке інтерв'ю. У мене немає ніякої особистої неприязні ні до Кернеса, ні до Добкіна. Я просто хотів би, щоб вони, як і інші депутати, чиновники в цій країні жили за законом», - зазначив Геращенко.

Нагадаємо, 28 квітня 2014 року було скоєно замах на мера Харкова Геннадія Кернеса.

13 липня Рада дозволила арештувати нардепа Добкіна. За притягнення Добкіна до кримінальної відповідальності проголосували 288 народних депутатів.

За надання дозволу на затримання Добкіна проголосували 250 нардепів, на арешт - 242.

Генеральний прокурор Юрій Луценко викликав Добкіна у п'ятницю, 14 липня, до ГПУ.

Читайте також статтю: Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: