Рак перемагає: скандальний сатирик Задорнов відмовився продовжувати лікування

Рак перемагає: скандальний сатирик Задорнов відмовився продовжувати лікування
Михайло Задорнов

Задорнов відмовився від лікування і поїхав жити на свою прибалтійську дачу

Лікарі зробили невтішний прогноз російському сатирику Михайлу Задорнову. Виявилося, що здоров'я артиста, який бореться з раком мозку, залишає бажати кращого. Тому він відмовився від медичної допомоги, назавжди попрощався з друзями і поїхав в Юрмалу, повідомляє Utro.ru.

Про те, що у Задорнова знайшли рак, розповів він сам.

«В організмі, на жаль, виявлений серйозний недуг, властивий не тільки віку. Лікувати треба негайно», - написав він у соцмережі.

«Лікуватися Задорнов їздив до берлінської клініки «Шаріте», де йому провели біопсію мозку. Потім він заявив, що відбув до Прибалтики і шукати його не варто. Мовляв, буде доліковуватися там», - додає видання.

Згодом сатирик відправився в Юрмалу, де у нього є будинок. Там в одній з приватних клінік його прооперували і зробили хімію.

Джерело з близького оточення артиста розповіло ЗМІ, що старання медиків не дали ніякого результату.

«Міша тане на очах. Не допомогли ні європейські технології, ні корифеї медицини. Всі тільки руками розводять і важко зітхають. Мовляв, зробили все, що в їх силах», - цитує його «Експрес-газета».

За інформацією видання, Задорнов відмовився від лікування і поїхав жити на свою прибалтійську дачу.

Нагадаємо, у 2015 році жарт російського гумориста Михайла Задорнова про збитий над Україною малайзійський «Боїнг» викликав широке обговорення серед користувачів інтернету. Особливо коли блогери з'ясували, що сатирик перебрехав цитату екс-представника Держдепу США Джен Псакі.

Задорнов у своєрідній формі пояснює, чому американці перестали говорити про трагедію «Боїнга» на сході України, що сталася влітку 2014 року.

«Вони зрозуміли, хто там порушив це все. Але Дженніфер Псакі видала точну причину падіння. Малайзійський «Боїнг»,  сказала вона, впав тому, що був важчий за повітря», - «зіронізував» в своєму виступі Задорнов.

Як з'ясували інтернет-користувачі, Псакі не говорила такі слова, - це зробив прокурор Чуксвського району Пермського краю РФ, причому з іншого приводу.

adornov2

Наприкінці травня цього року Задорнов потрапив в «чорний список» СБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: