Райнін: В АП збережеться спадкоємність, заступники залишаються працювати

Райнін: В АП збережеться спадкоємність, заступники залишаються працювати

Райнін має намір працювати у повній комунікації з урядом і парламентом для того, щоб якомога швидше зрушити процес реформ

Новий глава Адміністрації президента Ігор Райнін заявив, що має намір зберегти повну спадкоємність в роботі АП, всі заступники залишаться на своїх посадах. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Інтер».
«Ложкін створив ефективну систему управління в АП, у нас хороший підбір кадрів і відмінний психологічний клімат. Була різна інформація з приводу того, що йдуть зі своїх посад заступники, зокрема, нібито йде Олексій Філатов, який займається судовою реформою. Хочу запевнити, що він залишається працювати, ця історія вигадана», - зазначив Райнін.
Говорячи про завдання, які були поставлені перед ним президентом, Райнін зазначив, що має намір працювати у повній комунікації з урядом і парламентом для того, щоб якомога швидше зрушити процес реформ.
«Основне завдання - довести реформи до ступеня реалізації, коли люди їх побачать і відчують. Переконаний, що цей процес прискориться. Таке завдання сформулював президент», - підкреслив він.
Серед ключових питань на порядку денному країни Райнін також назвав питання дерегуляції та інвестиційної політики.
«Нам дуже необхідна активізація Національної інвестиційної ради. Маємо чітко розуміти, що без додаткових фінансових ресурсів нам буде вкрай складно. Це один з основних напрямків реформ - створення сприятливого інвестклімату», - підкреслив глава АП.
Коментуючи обставини свого призначення на посаду, Райнін зазначив, що ротація у президентській команді - це абсолютно нормальний процес.
«Сьогодні прийнято таке рішення, що я потрібен на цій посаді і я зі свого боку повністю готовий до роботи. Я бачу багато завдань і ми вже починаємо формувати свій алгоритм дій», - сказав він.
Нагадаємо, 29 серпня президент Петро Порошенко оголосив про призначення Ігоря Райніна на посаду голови АП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: