Регламентний комітет Ради розглядає зняття недоторканності з Добкіна

Регламентний комітет Ради розглядає зняття недоторканності з Добкіна
Народний депутат Михайло Добкін

Добкін заявив, що підтримує зняття недоторканності з себе, оскільки готовий доводити безпідставність звинувачень

Регламентний комітет Верховної Ради розглядає подання ГПУ щодо народного депутата від Опозиційного блоку Михайла Добкіна, після чого питання буде винесене на загальне голосування в парламенті.

В діях Добкіна вбачаються ознаки умисної змови групи осіб для зловживання службовим становищем та сприяння шахрайству з метою заволодіння 78 га земельних ділянок у Харкові нормативною вартістю понад 220 млн грн.

Добкін заявив, що підтримує зняття недоторканності з себе, оскільки готовий захищати свої інтереси в суді і доводити безпідставність звинувачень. 

Як повідомляв «Главком», 11 липня Верховна Рада розпочала розгляд подань на зняття недоторканності з п'яти народних депутатів.

Ввечері у вівторок Рада відмовилась надати згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Дейдея. 

Парламент проголосував за зняття депутатської недоторканності з Олеся Довгого, але відмовився зняти недоторканність із нардепа від Радикальної партії Олега Ляшка Андрія Лозового.

Також Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Максима Полякова, але відмовила ГПУ в затриманні та арешті нардепа.

Депутати підтримали подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Борислава Розенблата, проте на затримання та арешт Розенблата в Ради не вистачило голосів.

Добкін впевнений, що Рада зніме з нього недоторканність.

Читайте також статтю: Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: