«Режим тиші» в АТО: терористи 48 разів за добу обстріляли українських військових

«Режим тиші» в АТО: терористи 48 разів за добу обстріляли українських військових
На Луганському напрямку зафіксовано 16 порушень «режиму тиші»

В районі Новозванівки бойовики вели вогонь по силах АТО з артилерії 122 та 152 калібрів

Бойовики минулої доби 48 раз порушили режим припинення вогню із застосуванням великокаліберної артилерії. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 16 порушень «режиму тиші». Противник вдавався до збройних провокацій, застосовуючи важке озброєння. В районі Новозванівки бойовики вели вогонь по силах АТО з артилерії 122 та 152 калібрів, мінометів калібру 120 мм, а у напрямку Новоолександрівки — з мінометів 82 калібру. Біля Кримського ворог здійснив обстріли опорних пунктів з гранатометів та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку з боку окупантів зафіксовано 27 обстрілів.

В напрямку Широкиного окупанти неодноразово вели вогонь з мінометів 82 та 120 калібрів, озброєння БМП та стрілецької зброї, а у районі Водяного — зі ствольної артилерії калібру 122 мм. Поблизу Павлополя, Мар’їнки та Старогнатівки противник застосовував гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю, фіксувалися снайперські обстріли.

На Донецькому напрямку зафіксовано 5 порушень «режиму тиші»: у Кам’янці, Новгородському, Авдіївці та Троїцькому бойовики обстрілювали підрозділи Збройних Сил України з мінометів 82 калібру, озброєння БМП, кулеметів та гранатометів різних систем, а також стрілецької зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: