«Режим тиші»: за добу бойовики 25 разів відкривали вогонь

«Режим тиші»: за добу бойовики 25 разів відкривали вогонь

В зоні проведення АТО за добу, що минула, зафіксовано проліт 1 БПЛА

За минулу добу російсько-окупаційні війська 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку зафіксовано 9 порушень «режиму тиші». Противник вдавався до збройних провокацій з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганскої. А з БМП окупанти обстріляли українських захисників біля населених пунктів Новозванівка та Новоолександрівка.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 8 порушень «режиму тиші». В районі Мар’їнки, Талаківки,Старогнатівки, Широкиного та Водяного бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів. Окрім того, по Широкиному та Мар’їнці вів вогонь снайпер.

На Донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілів. Окупанти із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки та Верхньоторецького. Також по Авдіївці окупанти відкривали вогонь з міномету 82-го калібру, а по Новгородському вели вогонь з БМП та зенітної установки.

В зоні проведення АТО за добу, що минула, зафіксовано проліт 1 БПЛА.

Незважаючи на ці провокації, Збройні Сили України суворо дотримаються «режим тиші» та неухильно виконують відповідні пункти Мінських угод.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: