Резніковича переобрано керівником Театру російської драми ім. Лесі Українки

Резніковича переобрано керівником Театру російської драми ім. Лесі Українки

Михайло Резнікович очолює Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки з 1994 року

Конкурсна комісія з обрання генерального директора – художнього керівника державного підприємства «Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки» обрала ним чинного гендиректора Михайла Резніковича. Про це йдеться в повідомленні Міністерства культури.

«Визнати Резніковича Михайла Ієрухімовича переможцем конкурсного відбору на посаду генерального директора – художнього керівника Державного підприємства «Національний академічний театр російської драми ім. Лесі Українки», – сказано в повідомленні.

78-річний Резнікович очолює театр з 1994 року. У серпні 2013 року Резніковичу присвоєно звання Героя України. У квітні 2005 року за підтримку Віктора Януковича на виборах 2004 року Резніковича було звільнено рішенням міністра культури Оксани Білозір. Однак у грудні 2005-го його відновили на посаді.

19 липня 2016 року Міністерство культури оголосило конкурс на посаду генерального директора – художнього керівника державного підприємства «Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки». 26 серпня конкурсна комісія визнала Михайла Резніковича переможцем відбору.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: