Результати розслідування катастрофи Boeing над Донбасом оприлюднять 28 вересня

Результати розслідування катастрофи Boeing над Донбасом оприлюднять 28 вересня

Глави МЗС України, Австралії, Бельгії, Нідерландів і Малайзії пыдтвердили, що результати катастрофу рейсу МН17 буде оприлюднено 28 вересня

Спільна слідча група у складі представників України, Нідерландів, Малайзії, Австралії та Бельгії з розслідування катастрофи літака Boeing 777 рейсу MH17 на Донбасі в липні 2014 року, представить 28 вересня попередні результати кримінального розслідування.

Про це йдеться у спільній заяві глав МЗС України, Австралії, Бельгії, Нідерландів і Малайзії, що розміщена на офіційному сайті Міністерства закордонних справ Малайзії.

«Міністри знову підтвердили рішучу підтримку міжнародному та незалежному розслідуванню, яке проводить Спільна слідча група, яка представить проміжні результати розслідування 28 вересня», — йдеться у заяві.

Відповідна заява опублікована після засідання глав МЗС п'яти країн у Нью-Йорку в рамках Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй. Міністри представляють країни, чиї слідчі органи взаємодіють у кримінальному розслідуванні відповідно до заклику Ради безпеки ООН у резолюції № 2166 (2014).

Окрім того міністри обговорили прогрес, якого досягнуто у питанні визначення механізму судового переслідування осіб, винних у збитті «Боїнга», беручи до уваги накладене вето Радою безпеки ООН у липні 2015 року щодо трибуналу ООН.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: