РФ: французька компанія Veolia планує інвестувати в окупований Крим

Незважаючи на санкції, компанія готова розвивати бізнес і інвестувати в нього, повідомив заступник міністра ЖКГ РФ Андрій Чибіс

Заступник міністра будівництва і житлово-комунального господарства РФ Андрій Чибіс очолив робочу групу з підготовки проектів залучення інвестицій в об'єкти ЖКГ окупованого Криму.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Ми приступили до підготовки проектів залучення інвестицій в об'єкти ЖКГ регіону (окупованого Росією Криму – ред.), відповідну проектну робочу групу, створену тиждень тому, очолив особисто», - написав заступник голови Мінбуду РФ.

Мета цієї роботи, зазначив Чибіс, - «модернізувати системи водопостачання, каналізації та теплопостачання, використавши приватний капітал і, частково, кошти бюджету»..

Чиновник також зазначив, що в Криму вже є приклади реалізації іноземними інвесторами проектів в сфері житлово-комунального господарства. «Відвідав об'єкти поводження з відходами, оператор - французька Veolia. Незважаючи на санкції, компанія готова розвивати бізнес і інвестувати в нього», - написав заступник міністра.

Він зазначив, що тема залучення інвестицій в ЖКГ окупованого півострову була піднята в рамках нарад, які провів у Криму віце-прем'єр уряду РФ Дмитро Козак. «Поговорили також про реалізацію програм капремонту і розселення аварійного житла. Поки на півострові внески на капремонт не було введено, будинки ремонтують за рахунок федерального бюджету, але вже восени програма буде запущена в повному обсязі», - повідомив Чибіс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: